Skip to main content

Projecten

Training

Training

Systeemkennis is belangrijk om een goede diagnosestrategie uit te kunnen zetten. Bij deze JTD motor krijgen de cursisten uitleg over de gecompliceerde druk- en volumeregelingen.

Diagnose

Diagnose

Een systeemtester is onmisbaar voor diagnose. Als een component wordt losgetrokken geeft dat een reactie op het functioneren van het motormanagement systeem. Als men deze reacties leert kennen zal bij een klacht eerder een link worden gelegd met een mogelijk defect component of systeem.

Wedstrijden

Wedstrijden

Het organiseren van wedstrijden zoals een “monteur van het jaar verkiezing” of het creëren van een wedstrijdelement tijdens beursactiviteiten geeft een positieve stimulering waardoor mensen betrokken blijven bij uw organisatie.

Gespecialiseerde trainingen

Gespecialiseerde trainingen

Gespecialiseerde trainingen op het gebied van elektrotechniek zoals: CAN, LIN, MOST en vele andere voertuignetwerken. Diagnose Motormanagement met behulp van multimeter, scope en systeemtester. Revisietrainingen op het gebied van motor en aandrijflijn. V.b: Het afstellen van componenten in de aandrijflijn is specialistisch werk. Op deze afbeelding zijn de cursisten een differentieel aan het afstellen. Het afstellen van de voorspanning van lagers en tandspeling zijn hierbij de hoofdzaken.

AutovakRai

AutovakRai

Op deze afbeelding vindt een lezing plaats op de AutovakRai. Bij deze lezing worden verschillende praktijksituaties aangehaald waarbij het EOBD-systeem de werkplaatstechnici op het verkeerde been heeft gezet. Als men goed op de hoogte is van de strategie achter het EOBD-systeem zullen er geen valkuilen meer bestaan.