Skip to main content

Diensten

Training

Trainingen op maat voor werkplaats, importeur of opleiders in de mobiliteitsbranche. Invalwerk, ontwikkeling, examinering, training, online training/webinars voor alles op het gebied van de auto, motorfiets, bromfiets, fiets/e-bike, buitenboordmotoren.

Ontwikkeling

Het ontwikkelen van trainingsmaterialen zoals cursusboeken, competentietesten, examens en opdrachten, op professionele wijze opgemaakt, gedrukt en gebundeld.

Advies

Adviseren in het opzetten van een opleidingsplan en/of competentietesten. Ondersteuning op het gebied van techniek of parts voor importeurs of het garagebedrijf, advies of hulp bij het stellen van diagnose.

Consultancy

Didactische begeleiding, begeleiding in werkplaatsen voor het stellen van een diagnose, sterkte-zwakteanalyses of voor het vergroten van de klanttevredenheid.

In-company

Naar wens zijn in-company trainingen mogelijk. Dit wil zeggen dat de training bij u op locatie kan worden verzorgd. Elke training is praktijkgericht, zodat de opgedane kennis direct toegepast kan worden. Met eventuele specifieke wensen wordt vanzelfsprekend rekening gehouden.